Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

M.M.Lj.

08. 10. 2024. 09:34 >> 09:34
Čitaj mi:

još dva hapšenja zbog brze vožnje

Uhapšen Kolašinac: Vozio auto-putem 198 kilometara na sat

Uprava policije uhapsila je tri vozača zbog neprilagođene brzine. Jedan od njih, V.M. iz Kolašina vozio je auto-putem 198 kilometara na sat.

Službenici Mobilne jedinice saobraćajne policije uhapsili su tri vozača.

“Na auto-putu kontrolisan je vozač V.M. iz Kolašina kada je utvrđeno da je vozilom upravljao brzinom od 198 km/h na dijelu puta gdje je brzina ograničena na 100 km/h”, saopšteno je iz policije.

Na putu Podgorica-Danilovgrad uhapšene su dvije osobe.

“Kontrolisani su i lišeni slobode i P.R. iz  Danilovgrada koji je vozilom upravljao brzinom od 150 km/h i M.J. iz Nikšića koji je vozilom upravljao brzinom od 165 km/h na dijelu puta gdje je brzina kretanja ograničena na 60 km/h”, saopšteno je iz policije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније