Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.B. [ Portal RTCG ]

07. 10. 2024. 17:48 >> 17:57
Čitaj mi:

PREDSJEDNIK PARLAMENTA

Mandić povodom godišnjice sukoba na Bliskom istoku: Mir nema alternativu

Lider Nove srpske demokratije i predsjednik Skupštine Andrija Mandić oglasio se povodom godišnjice od kada su Hamas i druge njemu bliske radikalne organizacije izvršile napad na Izrael.

Mandić je na mreži Iks naposao da je za godinu dana život izgubilo na stotine nevinih ljudi, a uzet je veliki broj taoca od strane Hamasa.

"Taj napad doveo je do eskalacije sukoba čije posledice vidimo danas", poručio je šef parlamenta. 

Poručio je da mir nema alternativu.

"Jedino rješenje ovog konflikta leži u oslobađanju svih otetih izraelskih i državljana drugih zemalja i prekidu ratnih dejstava, za koje se na današnji dan svi molimo”, naveo je Mandić na mreži X.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније