Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

A.J. [ Klix.ba ]

08. 07. 2024. 21:21 >> 21:23

kaže da su poput biblije

Za ove filmove Bred Pit kaže da ih svi moraju pogledati

Bred Pit je svojevremeno komentarisao navike mlađih generacija u gledanju filmova otkrivši usput da su klasici kao što su "Kum", "One Flew Over the Cuckoo's Nest" i "All the President’s Men" za njega poput "Biblije".

Kombinacija društvenih mreža i streaming platformi stvara povećanu želju za trenutnim zadovoljstvom i novostima. Rasponi pažnje su sve kraći, količina je u mnogim aspektima nadmašila kvalitet, a sve je manje entuzijazma prema gledanju filmovima koji su oblikovali ovu formu umjetnosti.

Upravo je svoju zabrinutost svojevremeno iskazao i Bred Pit koji je bio šokiran da mladi nisu gledali filmove koje smatra "Biblijom".

"Pozitivna strana novog pejzaža je što vidite da više ljudi dobija prilike, ali vidim da se nešto drugo dešava sa mlađim generacijama. Bio sam zaprepašćen koliko dvadesetogodišnjaka nikada nije pogledalo filmove poput "Kuma", "One Flew Over the Cuckoo's Nest" i "All the President’s Men" — ove filmove koji su za mene 'Biblija', a možda ih neće ni vidjeti", kazao je Pit za Esquire.

Dodao je da je vjerovao kako svaki dobar film neizbježno nađe svoju publiku, ali da postoji pomak u rasponu pažnje.

"Slušam od novijih generacija da su navikli na nešto kraće, brže, veliki skok i izlazak. I streaming servisi rade na taj način; možete preći na sljedeću ako ste zainteresovani. Ono što sam oduvijek volio jeste otići u bioskop i pustiti da se nešto polako odvija, i da uživam u toj priči i gledam i vidim kuda ide", kazao je Pit.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније