Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

B.Bu. [ b92 ]

20. 09. 2024. 08:29 >> 08:29
Čitaj mi:

INTERNET OBJAVIO FOTOGRAFIJE

Lejdi Gaga o glasinama da je muškarac

Lejdi Gaga se pojavila u drugoj epizodi serije "Šta slijedi? Budućnost s Bilom Gejtsom i govorila o glasini koja ju je pratila u početku karijere.

 


Tada je jedna od najčešćih tvrdnji bila da je 38-godišnja pjevačica zapravo - muškarac. Godine 2011. za CNN je rekla: "Zašto da, dovraga, gubim vrijeme i šaljem saopštenja za javnost o tome da li sam muškarac? Moje obožavatelje nije briga, a nije ni mene."

Sada se, nakon 13-te godine, ponovo dotakla te teme.

"Kad sam bila u ranim dvadesetima, pričalo se da sam muškarac. Prošla sam cio svijet, odrađivala sam turneje, promovisala albume, a u gotovo svakom intervjuu rekli su mi kako kruže glasine da sam muškarac i pitali me što imam da kažem o tome. Razlog zbog kojeg nisam odgovorila na pitanje bio je taj što se nisam osjećala kao žrtva te laži", rekla je Gaga Gejtsu.

"Ali razmišljala sam o tome. Šta je s djetetom koje je optuženo za nešto slično, a koje bi pomislilo da bi javna osoba poput mene trebala da se stidi? Na internetu su se pojavile fotografije koje su bile fotošopirane i ljudi su govorili: 'Znaš da postoji glasina da si muškarac. Šta imaš da kažeš na to?'" prisjetila se Gaga.

"Bila sam u situacijama gdje ispravljanje glasina nije bilo u najboljem interesu - mislila sam na dobrobit drugih ljudi. Tako da sam u tom slučaju pokušala da budem provokativna na drugi način. Pokušala sam da iskoristim dezinformacije", zaključila je muzičarka.




Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније