Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

02. 10. 2024. 22:03 >> 23:33

VELIKA POBJEDA

Janjević: Od starta smo nametnuli naš ritam; Kostić: Ponosan sam na ekipu

Trener omladinaca Budućnosti Marko Janjević kazao je da im je uspio plan da od starta nametnu svoj stil igre i da dođu do brzog gola.

"Plavi" su večeras "pokerom" ispratili Dinamo za Tbilisi i plasirali se u drugu rundu kvalifikacija za Ligu šampiona.

“Atmosfera je bila odlična, sve nas je to vodilo da od samog starta krenemo odlično, postigli smo dva brza gola. Iskreno to smo i željeli, da odmah napravimo pritisak. Nakon toga taj rezultat nas je malo spustio u srednji blok, povukli smo se, protivnik je dao gol, imao prilika. Mislim da smo dobo stajali u drugom poluvremenu, napravili smo neke izmjene i to je doprinijelo boljoj igir, imali šansi”, kazao je Janjević.

Ipak, on ne dozvoljava euforiju...

“Noćas ćemo da slavimo, a već sjutra trening i priprema za prvenstvo. Za tri nedjelje nas čeka Trabzon i biće naporno”, kazao je starzeg "plavih".

Trabzonspor će biti dobro analiziran.

“Putovanje skoro do Tbilisija, možda malo bliže. Prošle godine bili su prvaci, sada su treći-četvrti. Pokušaćemo da pribavimo materijal što prije i da vidimo sa čime raspolažu, koliko imaju reprezentativaca i prvotimaca. Prvi meč je u gostima, a tako ćemo se i postaviti”, zaključio je Janjević.

Andrej Kostić se poigravao sa Dinamom i još jednom pokazao raskošan talenat.

"Hrabro smo odigrali, pogotovo u finišu meča.  Svaki gol mi znači, jer sm bukvalno odrastao na ovom stadionu. Ponosan sam na ekipu, mislim da nismo bez šansi ni protiv Trabzona. Posebno hvala publici što je došla u ovolikom broju, nosili su nas od prvog do posljednjeg minuta", kazao je talentovani napadač.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније