Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

S.V.

02. 10. 2024. 23:31 >> 23:32

ABA 2 LIGA

Podgorica u finišu posustala protiv Džokera

Podgorica je krenula porazom u novu kampanju ABA 2 lige - bolji od naše ekipe bio je Džoker 79:76.

Gosti su dobili uvodnu dionicu sa plus osam 26:18, da bi tokom druge dionice imali i plus 11 - 30:19.

Nakon toga se Podgorica koliko-toliko probudila i do odmora smanjila na minus osam 48:40.

odlično je naša ekipa odigrala u trećem periodu, malo po malo topila minus, da bi u finišu tog perioda izjednačila 54:54 , a potom i preokrenula 62:59.

Međutim, u posljednjih deset minuta gosti iz Sombora su vezali tri trojke za prednost – 72:65, čime je bilo jasno da slijedi uzbudljiv finiš.

Podgorica je prišla na minus tri 71:74 na 1.32 prije kraja. Tim Dragana Radovića imao je napad za izjendačenje, ali je Golke promašio šut za tri, da bi nakon toga Džoker pogodio četvrtu trojku u posljednjoj dionici (Henson) za 77:71 na 38 sekundi prije kraja.

Ni tu nije bio kraj, Živanović je odmah vratio trojku, da bi nakon ofanzivnog skoka Žižić poentirao za 76:77 na četiri sekunde prije kraja. Ipak, Jurček je pogodio dva penala za pobjedu – 79:76.

U timu Podgorice Skot je ubacio 18 poena, koliko i Đurišić je postigao takođe 18, dok je dvocifreni još bio Živanović (15).

Pobjednički sastav je predvodio Brkić sa 17 poena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније