Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

06. 10. 2024. 08:46 >> 08:46
Čitaj mi:

Veliki udarac za Real: Karvahal povrijedio prednje ukrštene ligamente koljena

Defanzivac Real Madrida Dani Karvahal (32) potvrdio je da će biti podvrgnut operaciji, nakon što je zadobio povredu ukrštenih ligamenata koljena u subotnjoj pobjedi nad Viljarealom od 2:0 u LaLigi.

Karvahal se povrijedio nakon duela sa vezistom Viljareala Džeremijem Pinom u nadoknadi vremena, kada je meč već bio uveliko riješen.

"Potvrđena ozbiljna povreda ukrštenih ligamenata, moraću na operaciju i biti van terena nekoliko mjeseci“, rekao je Karvahal na Instagramu dok je objavio svoju sliku u kolima hitne pomoći.

"Radujem se što ću započeti proces oporavka i vratiti se kao životinja. Hvala vam svima na vašim porukama, osjećam se veoma voljeno", dodao je on.

Trener Karlo Anćeloti bio je zabrinut zbog Karvahalove povrede, što je veliki udarac za špansku ekipu, nakon što su igrali bez golmana Tiboa Kurtoe, koji je prošlog vikenda protiv Atletika zadobio povredu mišića.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније