Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

N. N.

05. 10. 2024. 20:37 >> 20:37
Čitaj mi:

PORUKA TRENERA MORNARA

Pavićević: Na pravom smo putu da postanemo ekipa koju će svi morati da respektuju

Kako vrijeme odmiče, košarkaši Mornara igraju sve bolje. Rezultata još nema, jer je tim Mihaila Pavićevića izgubio i treći meč u AdmiralBet ABA ligi, ovog puta od Cedevita Olimpije (82:92) u Baru, ali je bilo dobrih stvari.

"Teško je biti zadovoljan poslije poraza, ali ne mogu da budem ni nezadovoljan. Čestitke Cedevita Olimpiji na pobjedi, ali i mojim igračima na dobroj utakmici. Bilo je padova, koje je iskusni i kvalitetni rival iskoristio i stekao nedostižnu prednost", poručio je iskusni trener.

Pavićević se uporedio izdanje u porazu u 1. kolu protiv Budućnosti (51:98) i večerašnje.

"Pomak u našoj igri u odnosu na prvu utakmicu prije 15 dana je evidentan, to me izuzetno raduje. Biće potrebno još dosta vremena da sve 'legne', da se dobro uigramo, da znamo u svakom trenutku ko šta radi na terenu, da nemamo 'crne minute'. Kada nas ponese igre pada nam koncentracija i počne individualno da se igra, kako ja to zovem, ulična košarka. To ozbiljne ekipe kazne, ali ponavljam da sam izuzetno zadovoljan napretkom u našoj igri. Na pravom smo putu da postanemo ekipa koju će svi morati da respektuju", zaključio je trener Mornara.

U odsustvu Zvezdana Mitrovića, koji je ostao u Ljubljani zbog problema sa leđima, ekipu je vodio Đorđe Adžić. Nekadašnji pomoćnik u Budućnost Voliju, koji istu ulogu ima sada i u Cedevita Olimpiji, ispravio je voditelja pres konferencije nakon što ga je oslovio kao šefa stručnog štaba.

"Prije svega, ja nisam šef stručnog štaba, nego pomoćni trener. Nažalost, Zvezdan Mitrović nije bio u mogućnosti da vodi utakmicu i ovim putem ga pozdravljamo i želimo mu brz oporavak, kao i Brajntonu Lemaru, jednom od naših najbitnijih igrača. Bilo je mnogo uspona i padova, a rezultat pokazuje da smo utakmicu prelomili u 3. četvrtini pametnijom i smirenijom igrom. Nisam zadovoljan sa 21 izgubljenom loptom, to moramo da smanjimo", rekao je Adžić i poželio puno sreće Mornaru.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније