Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

06. 10. 2024. 11:58 >> 11:57

PREOKRET PROTIV SAUTEMPTONA

Arteta: Zadovoljan sam kako smo reagovali nakon primljenog gola

Menadžer Arsenala Mikel Arteta protiv Sautemptona kazao je da je zadovoljan kako je ekipa reagovala nakon minusa, te što je na raprezentativnu pauzu otišla sa pobjedom.

"Tobdžije" su nakon dominacije primile gol, ali su do kraja preokrenule 3:1.

"Početak meča je bio izuzetan, dominacija, šanse. Nevjerovatno je da nismo dali ne jedan nego tri gola. Primili smo gol i tada se meč zakuvao. Mislom da je tim dobro reagovao, sa mnogo autoriteta i zato sam zadovoljan jer znam da mogu da reaguju na ovaj način. Ali, nisam sraćan što smo nakon šansi koje smo imali došli u situaciju da moramo ovako da reagujemo“, rekao je Arteta za BBC.

Poručio je da su igrači sa klupe pokrenuli ekipu.

"Izmjenama smo promijenili energiju, ali i osjećaj kod navijača. Pobjedili smo i zaslužili smo da pobijedimo. Počeli smo sjajno, ono što smo na kraju dobili je nagrada. Imali smo težak period kod tog primljenog gola“, zaključio je Arteta.

Nakon sedam kola, Arsenal dijeli drugo mjesto sa Sitijem, obje ekipe imaju bod manje od lidera Liverpula.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније