Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

N. N.

05. 10. 2024. 21:28 >> 21:28
Čitaj mi:

BUDUĆNOST PORAZILA IGOKEU

Žakelj: Došli smo da pobijedimo, to smo i uradili

Poslije i fizičkog i emotivnog pražnjenja na utakmici sa Gran Kanarijom, koju su u "Morači" izgubili nakon produžetka, košarkaši Budućnost Volija su u Laktaše otišli sa ciljem da sačuvaju perfektan skor u AdmiralBet ABA ligi.

I pored oscilacija, pobjeda nad Igokeom nije se dovodila u pitanje, iako se po konačnih 76:71 to ne bi moglo zaključiti.

"Igokea je odigrala dobar meč, pogotovo 2. poluvrijeme, u kojem smo mi malo pali. Očekivao sam poslije utakmice u srijedu da ćemo imati ovakve minute, ali smo odigrali dosta dobru odbranu, a u napadu ni mi ni oni nismo bili raspoloženi", istakao je Andrej Žakelj.

Budućnost je za dva šutirala 61,5 odsto (24-39), za tri skromnih 24% (6-25), a ni slobodna bacanja nisu bila idealna - 10 od 14. Razlika je napravljena u skokovima, jer su ih "plavi" imali 10 više, a rivali su dozvolili svega četiri u napadu.

"Promašili smo mnogo šuteva, ali smo dobro odreagovali nakon baš teške utakmice sa Gran Kanarijom. Došli smo ovdje da pobijedimo, to smo i uradili, a sada moramo da se regenerišemo za narednu utakmicu", najavio je Žakelj gostovanje Trentu u srijedu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније