Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

S.V.

09. 10. 2024. 22:20 >> 22:19

ABA 2 LIGA

Malo i plus 12: Teodo izgubio od Heliosa

Teodo je doživio drugi poraz u ABA ligi, opet na gostovanju - nakon što je na startu izgbio od MZT-a u Skoplju, večeras je tim iz Tivta poražen od Heliosa u Domžalama 68:62.

Nakon izjednačenje prve četvrtine, naš tim je preuezo konce igre u svoje ruke i tokom drugogo kvartala stigao do dvocifrene prednosti 30:18. Na poluvremenu je bilo plus šest (34:28) za tim Dušana Dubljevića, koji je, međutim popustio u trećoj dionici.

Helios je dobio taj dio igre 21:12 i preokrenuo uoči posljednjih deset minuta 49:46.

Na startu četvrtgo kvartala igralo se koš za koš, da bi se domaćin potom odvojio na plus osam 61:53 i mirno priveo meč kraju.

Kod Teoda najbolji je bio Popović sa 23 poena, 18 je dodao Vranješ.

Kod Heliosa bolji od ostalih bio je Mahković sa 15 koševa.

Teodo u trećem kolu dočekuje Cedevitu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније