Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

S.V.

25. 10. 2024. 15:55 >> 15:55

BORBA ZA TITULU

Noris: Još nisam na Ferstapenovom nivou

Vozač Meklarena Lando Noris kazao je da ima još mnogo da radi da bi dostigao nivo trostrukog uzastopnog svjetskog prvaka Maksa Ferstapena.

Noris je minulog vikenda u Ostinu zauzeo četvrto mjesto poslije kazne koju je dobio zbog nepropisnog preticanja. Za isti prekršaj na istoj tri, međutim, Ferstapen nije kažnjen.

"Maks je najbolji na svijetu uz svoj stil odbrane i napada. Moram da budem na njegovom nivou, ali trenutno nisam na nivou na kome bi trebalo da budem. Sramota je reći, ali vjerovatno je istina. Istovremeno, to je šansa za mene da učim i napredujem", rekao je Noris novinarima u Meksiku, prenio je BBC.

Britanski vozač rekao je da nije zaslužio kaznu i da Ferstapenova vožnja tokom tog incidenta "nije kako bi trkanje trebalo da bude".

Ferstapen je odgovorio da on ne postavlja pravila.

"Tako su pravila napisana. Ne kreiram pravila, samo ih poštujem koliko mogu. Ja samo primjenjujem pravila i igram se njima", dodao je on.

Ferstapen je lider u šampionatu sa 57 bodova više od Norisa, pet trka prije kraja.

Šampionat se nastavlja ovog vikenda u Meksiku.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније