Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

28. 10. 2024. 15:14 >> 15:14
Čitaj mi:

CRVENI KOŠARKAŠKI RADAR

Peri srušio Barselonu, Ivanović Ređianu

Vikend crnogorskih košarkaša definitivno je prošao u znaku sjajnih partija naših plejmejkera.

Kendrik Peri je bio najbolji pojedinac u pobjedi Unikahe nad Barselonom, dok je Nikola Ivanović nastavio sa sjajnim igrama i bio najbolji u pobjedi Breše na gostovanju Ređiani.

Peri je Barseloni (103:96) ubacio 22 poena, podijelio pet asistencija i imao dva skoka.

Posebno je zablistao u posljednjoj dionici, gdje je ubacio deset poena, uključujući ključnu trojku na 1:47 do kraja, kojom je Unikaha otišla na nedostižnih sedam poena razlike. To mu je bila jedina trojka iz šestog pokušaja, ali presudna.

Unikaha ne zna za poraz ove sezone na svim frontovima.

Ivanović nastavlja sa dobrim partijama u Seriji A.

Ovoga puta postigao je 20 poena, zabilježio čak sedam skokova i dvije asistencije, a oduševio je i defanzivom uz pet ukradenih lopti u pobjedi Breše na gostovanju Ređiani 68:80.

Saragosa je ubjedljivo poražena od Lejma Saragose 110:86, ali je naš Bojan Dubljević bio jedina svijetla tačka gostujuće ekipe sa 16 poena, sedam skokova i tri asistencije.

Crnogorski trio iz Mursije slavio je na gostovanju Đironi 82:75.

Marko Todorović i Džona Radebao postigli su po pet poena (Marko je imao i četiri skoka), dok je Nemanja Radović dodao četiri poena i tri skoka.

Nemanja Đurišić nastavio je s dobrim partijama, bio je jedina svijetla tačka Nižnjeg u porazu od Lokomotive Kubanj 95:72.

Krilni centar je dao 16 poena, uhvatio pet skokova i imao tri asistencije.

Marko Simonović je u pobjedi Bahčešehira nad Bujukčemečeom 76:70 doprinio svom timu sa devet poena i pet skokova.

Vladimir Mihailović je u porazu Zadra od Crvene zvezde 77:84 ubacio 10 poena.

Danilo Nikolić bio je odličan u pobjedi Spartaka nad Mornarom 85:64, sa 13 poena (3/4 za tri), sedam skokova i dvije ukradene lopte.

Kapiten Budućnosti Aleksa Ilić bio je faktor stabilnosti za tim Andreja Žakalja; njegovim ulaskom, "plavo-bijeli" su se stabilizovali u skoku, a on je završio utakmicu sa šest poena, pet skokova i jednom blokadom.

Andrija Slavković je bio stoprocnetan (1/1 za dva, 2/2 za tri) i meč je završio sa osam poena. 

Raduju minute za Đorđija Jovanovića, koji je doprinio pobjedi sa četiri poena i dva skoka.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније