Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

28. 10. 2024. 14:21 >> 14:21
Čitaj mi:

"SOKOLI" SA SVIH MERIDIJANA

Mugoša i Radulović donijeli pobjede svojim ekipama, Lončar asistent

Stefan Mugoša i Andrija Radulović postigli su ključne golove u pobjedama svojih ekipa, dok je Stefan Lončar ponovo bio asistent. Međutim, većina "hrabrih sokolova" priliku je dobila s klupe ovog fudbalskog vikenda.

Roberta Prosinečkog može da raduje dobra igra većine defanzivaca tokom vikenda.

Inčon može da zahvali našem napadaču, zbog čega i dalje tinja nada da mogu i naredne sezone biti dio elite.

Mugoša je pogodio lijepim poluvolejom na odbijenu loptu u 25. minutu, što je bio i jedini gol na meču. Naš napadač se ovim golom osamostalio na listi najboljih strijelaca K lige sa 15 pogodaka.

Idući meč je krucijalan za opstanak "marinaca" jer igraju protiv Čonbuka, koji ima dva boda prednosti u odnosu na njih, a ostala su svega tri kola do kraja.

Gol za pobjedu donio je i Andrija Radulović, koji je u derbiju kola između Vojvodine i OFK Beograda preuzeo odgovornost i pogodio sa bijele tačke u 89. minutu.

Naš krilni fudbaler u igru je ušao u 70. minutu. Za "lale" je igrao i Vukan Savićević, koji je ponovo bio jedan od najboljih u redovima tima Nenada Lalatovića.

Stefan Lončar nastavlja odličnu formu u ruskoj Premijer ligi. Zadnji vezni fudbaler Akrona asistirao je u 93. minutu za Vladimira Kubulova, koji je efektnim golom donio bod svojoj ekipi na gostovanju Dinamu iz Mahačkale.

Nikšićanin je šesti put asistirao u 13 kola i drugi je asistent Premijer lige sa šest asistencija. Ispred njega je samo fudbaler Zenita Vendel, koji ima osam.

U posljednje vrijeme u ruskim medijima pojavila se informacija da našeg fudbalera traže giganti iz Moskve, odnosno da su u trci za njegov potpis CSKA, Spartak i Lokomotiva.

Dobru partiju u Rusiji imao je i Igor Vujačić, čiji je Rubin slavio na gostovanju Orenburgu 1:2. Naš štoper dobio je najbolju ocjenu.

Najbolje ocijenjeni bili su i Slobodan Rubežić i Marko Tući u posljednjim linijama svojih klubova.

Rubežić nastavlja iz kola u kolo da dominira u odbrani Aberdina, a njegov tim i dalje ne zna za poraz. Nova žrtva "Donsa" bio je Dandi junajted, a naš štoper posebno je dobro odigrao u skok igri.

Tućijev Gangvon je jedini pratilac Ulsana, pošto su nakon pobjede nad Gimčeonom zadržali korak za liderom na tri kola do kraja. Defanzivac Crne Gore ponovo je bio jedan od najboljih.

Dobre igre prikazali su i naši bekovi Risto Radunović i Adam Marušić.

Radunović je u gradskom derbiju sa Rapidom zadavao dosta problema po desnoj strani protivničkog tima, gdje su se nalazili Ndžie i Onea.

Lacio je u sjajnoj formi – nakon pobjede u Evropi na gostovanju Tventeu, pala je i Đenova sa 3:0. Marušić je u Holandiji dobio najveću ocjenu, pa je i ovog kola dobio povjerenje Marka Baronija i opravdao ga dobrom igrom u oba pravca.

Tandem naših reprezentativaca iz Kartahene, Andrija Vukčević i Nikola Šipčić, nisu imali utakmicu za pamćenje. Na gostovanju Minadresi njihov tim poražen je sa 3:1, a tandem naših reprezentativaca nije dobio baš najbolje ocjene.

Kartahena se nalazi na 21. mjestu Segunde, sa svega sedam bodova u 12 kola.

Vladimir Jovović odigrao je kompletan meč za Sogdianu na gostovanju Bunjodkoru (1:1).

Leće Nikole Krstovića poraženo je na gostovanju lideru Serije A, Napoliju, sa 1:0, s tim da je naš napadač odigrao solidan meč.

OFI Marka Bakića senzacionalno je slavio protiv PAOK-a sa 1:2, a Marko je igrao od 65. minuta. Vezni fudbaler dobio je žuti karton.

Marko Janković je u pobjedi Karabaga nad Šamakšom sa 3:0 igrao od 79. minuta, a Ilija Vukotić iz Boaviste igrao je od 62. minuta u porazu Boaviste od Moreirenšea sa 2:0.

Ni Viktor Đukanović se nije proslavio, budući da je ušao u igru u 69. minutu kada je njegov Standard već gubio 2:0 od Antverpena (utakmica završena 3:0). Ako ništa, mladi Nikšićanin ponovo je u protokolu, nakon povrede članka.

Danijel Petković branio je u pobjedi svoje Liepaje nad Grobinom sa 3:1.

Trio iz domaće lige, Milan Mijatović, Miloš Brnović i Milan Vukotić, poraženi su u duelu Budućnosti i Mornara.

Driton Camaj i Vasilije Adžić nisu ulazili u igru za svoje klubove, Kišvardu i Juventus, iako su bili u protokolu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније