Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

N.R.

28. 10. 2024. 15:19 >> 15:20

od 18 h

Podgorica Bemax sjutra gostuje Širokom

Košarkaši Podgorice Bemax danas će otputovati za Široki Brijeg, gdje će sjutra (18h) protiv Širokog igrati meč 3.kola NLB ABA 2 lige.

Podgorica je u dosadašnjem dijelu regionalnog takmičenja igrala dva meča na svom terenu (upisala poraz od Džokera i pobjedu protiv Pelistera), dok je Široki ostvario dva poraza na strani (protiv Džokera i Pelistera), a s obzirom da samo dva tima prolaze iz grupe, jasno je da će ovaj meč biti od izuzetnog značaja za obje ekipe.

-S obzirom na specifičan sistem takmičenja, svaki meč u grupi je jako bitan. Za nas je ovo prvo gostovanje u NLB ABA2 ligi, nakon polovičnog učinka u dva meča na svom terenu – kazao je za klupski sajt Boško Radović, trener Podgorice Bemax.

Podgorica je ušla u pobjedničku seriju – savladala je Pelister u NLB ABA 2 ligi, te savladala Lovćen, Primorje i Danilovgrad u domaćem takmičenju. U odnosu na prethodni meč, Podgorica Bemax ostala je bez Aleksa Adetokunba, koji je potpisao za PAOK.

Sa druge strane, u taboru Podgorice dobro je skautiran Široki, zbog čega šef stručnog štaba ima jasnu viziju…

-Široki je prilično dobra napadačka ekipa, a nakon dva poraza sigurno da će i za njih ovo biti veoma važan meč. Naš fokus je da zaustavimo njihove napadačke opcije koje su prilično dobre, da budemo disciplinovani u napadu i da pokušamo da dođemo do pobjede na strani – naglasio je Radović.

Drugi meč iz grupe C igra se u srijedu, kada će Pelister ugostiti Džoker.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније