Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

A.J.

05. 10. 2024. 12:40 >> 12:41
Čitaj mi:

gradonačelnica podgorice

Injac uputila telegram saučešća porodicama stradalih u poplavama u BiH

Gradonačelnica Podgorice Olivera Injac uputila je telegram saučešča porodicama stradalih u poplavama u Bosni i Hercegovini, a svim povrijeđenim poželjela brz oporavak.

"U veoma teškom trenutku za Bosnu i Hercegovinu, upućujem saučešće porodicama stradalih, a svim povrijeđenim želim brz oporavak. Glavni grad je spreman da pruži podršku u cilju ublažavanja posledica, a u saradnji sa Direktoratom za zaštitu i spašavanje MUP-a Crne Gore, stavili smo na raspolaganje kapacitete naše Službe", navela je Injac. 

Kako je istakla, uz osjećaj iskrene solidarnosti, izražava nadu da će uspjeti da pronađu snagu i da se suoče sa teškim izazovima i gubicima.

"Poruke podrške i solidarnosti, ukazuju da je cijeli region ujedinjen u namjeri da uputi pomoć i olakša krizu koja je zadesila Bosnu i Hercegovinu", zaključila je Injac.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније