Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

M.V.

04. 10. 2024. 23:47 >> 23:52

Abazović: Oko sat i po prije ubistva na Cetinju povučena Specijalna jedinica policije

Predsjednik Građanskog pokreta URA Dritan Abazović tvrdi da je oko sat i po prije ubistva visokopozicioniranog člana škaljarskog klana Vaska Lješkovića, Specijalna jedinica policije povučena sa Cetinja.

Podsjetimo, Lješković je ubijen 27. septembra u dvorištu svoje kuće.

Uprava policije je saopštila nakon ubistva da je tog dana oko 15. 25 časova dežurnoj službi Odjeljenja bezbjednosti Cetinje prijavljeno "da se u dvorištu kuće u tom gradu nalazi lice za koje se sumnja da je u besvjesnom stanju".

"U 1.30 u petak prije snajperskog napada je povučena Specijalna jedinica sa Cetinja u Podgoricu. U tri sata je izvršeno ubistvo. Ne optužujem nikog, nisu možda ni oni mogli da predvide šta će da se desi...", rekao je Abazović gostujući na A plus televiziji, prenosi portal Vijesti.

On je kazao da kada je bio na čelu Vlade, nije bilo krimninalnih ubistava u našoj zemlji.

"Kriminalna ubistva su se vratila sa atmosferom Vlade koja nije neprijateljski nastrojena u odnosu na organizovani kriminal, nego je neutralna... Ovi na sjednicama Vijeća za nacionalnu bezbjednost pričaju o radnicima Košute... Sektor bezbjednosti nije dobar", rekao je Abazović.

Lider URE je kazao da jako poštuje rad Miloša Rakonjca, koji se nalazi na čelu Specijalne jedinice.

"Iznio sam tezu koju ponavljam, a ako je netačna neka me demantuju. Nikoga ne optužujem neka kažu da je info netačna i da je naša jedinica bila tamo...", rekao je Abazović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније