Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

A.J. [ Klix.ba ]

11. 10. 2024. 22:16 >> 22:18
Čitaj mi:

pucnjava u sarajevu

Maskirani napadač ranio mladića u kladionici u Sarajevu

U Sarajevu je večeras u 20 sati i 35 minuta u poslovnici jedne kladionice iz vatrenog oružja ranjen dvadesetdvogodišnjak, potvrđeno je portalu Klix.ba iz policije.

Taj medij piše da je jedan maskirani muškarac ušao u kladionicu na Merhemića trgu, tražio određenog mladića te mu prišao i pucao mu u desnu natkoljenicu.

Nakon toga je napustio prostorije kladionice i uputio se u nepoznatom pravcu.

Mladić je prevezen na ukazivanje pomoći, a policijski službenici su na terenu i obavljaju uviđaj te rade na identifikaciji i pronalasku napadača.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније