Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

M.L.B./Beta

11. 10. 2024. 21:22 >> 21:22
Čitaj mi:

Predsjednik Evropskog savjeta

Šarl Mišel osudio izraelski napad na snage UN u Libanu

Predsjednik Evropskog savjeta Šarl Mišel osudio je danas izraelski napad na snage Ujedinjenih nacija raspoređene u Libanu (UNIFIL).

"Napad na mirovnu misiju Ujedinjenih nacija je neodgovoran, neprihvatljiv", rekao je Mišel na marginama samita zemalja Jugoistočne Azije u Laosu.

On je pozvao Izrael i sve strane da u potpunosti poštuju međunarodno humanitarno pravo.

Izraelska vojska saopštila je juče da je otvorila vatru nedaleko od baze UNIFIL na jugu Libana, a da je prethodno pozvala plave šljemove iz te misije da ostanu na bezbjednom.

UNIFIL je saopštio da su dva pripadnika te misije ranjena u napadu izraelske vojske.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније