Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.Bu. [ Blic ]

28. 10. 2024. 09:32 >> 09:32
Čitaj mi:

SNIMAK SRUŠIO INTERNET

Adel vidjela ko joj je došao na koncert pa zaplakala

Kakav susret se desio na nastupu Adel u Las Vegasu! Bilo je suza i mnogo ljubavi. Slavna pjevačica izvodila je u Colosseum teatru svoj hit iz 2015. "When We Were Young" kada je ugledala legendarnu koleginicu.

 

Čim je Adel vidjela Selin Dion u publici, prestala je da pjeva. Prišla je i zagrlila muzičku zvijezdu i krenule su suze.

Selin Dion bila je na koncertu sa 14-godišnjim sinovima blizancima Nelsonom i Edijem, publika je apaludirala dok su se dvije pevačice grlile i razmijenile nekoliko riječi.

Dion je uzela ruku Adel, prislonila je uz svoje lice i poljubila. Obje su zatim počele da brišu suze, dok je emtotivan susret prikazan i na društvenim mrežama.

"Pozdravite gospođu Selin Dion", poručila je Adel, dok je kanadsko - francuska pjevačica uzvratila pozdrav publici.

"Ovo je tako iskreno i emotivno, takav trenutak", "Zašto i ja plačem?", "Sestro, dođe mi i da ja zaplačem","Emotivna reakcija Adel kad je videla Selin na svom nastupu je predivan podsjetnik na međusobno poštovanje i divljenje između muzičkih ikona", komentarišu na X mreži.

Dvije čuvene pjevačice sjajnog glasa vidjeli smo i 2017. na dodjeli Gremija kada je Selin dodijelila nagradu mlađoj kolegiici za pjesmu godine, "Hello".

Vlasnica ovog hita je i ranije pokazala koliko voli i poštuje Selin Dion, dok se Tejlor Svift , podsjećanja radi, ponašala sasvim suprotno na ovom događaju.

Selin Dion vodi borbu sa sindromom ukočene osobe, napravila je dužu pauzu pa se vratila na dodjelu Gremija u februaru, i nastupila na Oi u Parizu što je postalo predmet kontroverze.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније