Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.Bu. [ n1 ]

28. 10. 2024. 08:20 >> 08:20
Čitaj mi:

POZNATI KOMIČAR

Film koji Džim Keri smatra genijalnim

Džim Keri je jedan od najpoznatijih komičara na svijetu, poznat po svojoj energiji i ekscentričnom stilu, pa mu je i ukus, kada su filmovi u pitanju, takav.

 


Džim Keri je jedan od najpoznatijih komičara na svijetu, poznat po svojoj energiji i ekscentričnom stilu. Njegov pristup glumi je često intenzivan i potpuno posvećen ulozi, što izaziva pomiješane reakcije među kolegama.

Ipak, iako ga neki smatraju previše posvećenim, Keri vjeruje da je upravo ova posvećenost ključ autentične umjetnosti.

Njegove misli o prisustvu i kreativnosti su često filozofske, a u razgovoru sa Normom Mekdonaldom rekao je da želi „da se dešavaju zanimljive stvari, sa zanimljivim manifestacijama svijesti“, prenosi „Far Out Magazine“.

Njegovo interesovanje za složenost ljudskog uma prožima sve aspekte njegovog života, uključujući i njegov ukus za filmove.
Pa kada ga je Norm Mekdonald pitao koji mu je omiljeni film, Keri je bez oklijevanja odgovorio: „Moj omiljeni film? TV mreža. Briljantan je. Svaka scena u tom filmu je kao švedski sto“.

Ova ljubav prema TV mreži, filmu iz 1976. godine proizilazi iz kompleksnosti filma i tema o realnosti medija, što Keri, kao umjetnik, veoma cijeni.

Govoreći o uticajnim scenama filma, Keri je pomenuo trenutak sa Vilijamom Holdenom i Fej Danavej: „U jednoj sceni u kuhinji, Holden kaže:

„Bliže sam kraju nego početku“. i ‘Smrt je postala stvarna stvar sa određenim karakteristikama.’ Nevjerovatno je“, otkrio je on.

Iako ova drama te godine nije dobila nagradu za najbolji film, Kerijeva strast prema filmu pokazuje koliko su duboke i pronicljive priče za njega važne, ne samo kao umjetnika već i kao čovjeka koji razmišlja o životu i smrti, prenosi Index.hr.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније