Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

10. 09. 2024. 16:47 >> 16:47
Čitaj mi:

NOVI TRANSFER?

Nakon Depaja i Ramos na putu za Brazil: Legenda Reala u Vasku de Gami?

Nakon što je ozvaničen transfer Memfisa Depaja u Korintijans, još jedan slavni fudbaler bi mogao put Brazila.

Serhio Ramos koji se povezivao sa klubovima, prije svega iz MLS lige, a onda iz Saudijske Arabije mogao bi da zaduži dres Vaska de Game, prenosi "As".

Legenda Real Madrida, koji je prošle sezone nosio dres svog matičnog kluba Sevilje, iako ima 38 godina i dalje želi da igra fudbal.

Javio se i legendarni fudbaler Vaska de Game Edmund Alves, koji je kazao da je Ramosov menadžer bio u Rio de Ženeiru, ali da je u startu tražio prevelik novac za brazilske uslove.

"Da, to bi bilo sjajno i za Vasko i za brazilsku ligu, da veličina kakva je Ramos pojača ligu. Ali moraće da smanji zahtjeve, jer ta plata koja je prvo tražena je tolika da je niko u Brazilu nema", kazao je Alves.

Dres Vaska već nosi jedno evropsko ime Dmitri Paje, bivši fudbaler Vest Hema i Marseja i nekadašnji reprezentativac Francuske.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније