Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

19. 09. 2024. 08:45 >> 08:52
Čitaj mi:

liga šampiona

Inzagi žali zbog nesrušenog rekorda: Idemo naprijed uzdignute glave

Fudbaleri Mančester sitija i Intera remizirali su u jednoj od derbi utakmica prvog kola Lige šampiona.

Zanimljivo prvo poluvrijeme, gdje su i jedni i drugi stvarali prilike. U drugom poluvremenu mnogo bolji rival bio je Siti. Inter je prepustio inicijativu protivniku, a Gvardiola je morao da sa terena izvadi povrijeđenog Kevina de Brujnea.

Zadobio je udarac u završnici prvog dijela, nije poznato kakva je priroda povrede koja dolazi u loše vrijeme jer Siti u nedjelju igra meč sa Arsenalom, koji takođe ima problema sa svojim kapitenom.

„Više bih volio da sam srušio drugi rekord, nisu poraženi još od 2018. godine ovdje u Ligi šampiona. Momci su zaista dobro odigrali. Svjesni smo kvaliteta našeg protivnika, ali smo dobro radili i mogli smo više da im naudimo u pojedinim situacijama, mogli smo da ih povrijedimo“, rekao je trener Intera Simone Inzagi.

Inzagi žali za propuštenim prilikama, svjestan je da se ne pruža tako često prilika za šah-mat Pepu Gvardioli i Mančester Sitiju.

„Patili smo više u drugom poluvremenu, ali one šanse Darmijana i Mhitarjana... Dešavalo se to i u Seriji A, da u završnici ne budemo vješti i tehnički dovoljno dobri. Ali, ovo je prvi put ove sezone da nismo dali gol, to je nešto na čemu ćemo morati da radimo. Čestitam momcima, idemo naprijed uzdignute glave“, zaključio je trener Intera.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније