Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

D.B.

19. 09. 2024. 14:35 >> 14:35
Čitaj mi:

održan žrijeb

Poznati parovi četvrfinala Dejvis kupa

Održan je žrijeb za završni turnir Dejvis kupa koji je na programu od 19. do 24. novembra.

Mečevi će se ponovo odigrati u Malagi, Holandija je ta koja gostuje Španiji, a pobjednik ide na boljeg iz susreta Kanada – Njemačka.

Italija snage odmjerava sa Argentinom, a SAD i Australija se sastaju u posljednjem meču četvrtfinala, što potencijalno može da bude najzanimljiviji u prvoj fazi Fajnaj-ejta.

Četvrtfinala se igraju od 19. do 21. novembra, polufinala su zakazana za 22. i 23, a finale se igra u nedjelju, 24. septembra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније