Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

14. 09. 2024. 19:00 >> 19:01
4

NESTVARNA GREŠKA NA MEČU JEDINSTVO - DEČIĆ

Novi skandal, sada u režiji sudija: Kako je ovo mogao da bude gol?!

Taman kada smo malo zaboravili na sve užasne scene iz prošle polusezone u crnogorskom fudbalu, na šta su uticali i neočekivano dobri rezultati naših klubova u kvalifikacijama za Ligu konferencija, dogodio se novi skandal.

U 40. minutu utakmice Jedinstvo - Dečić fudbaler gostiju Augusto Čagas je šutirao, golman Goran Aković uz malo problema odbranio, a pomoćni sudija Uroš Rašović signalizirao glavnom arbitru, Milošu Savoviću, da je lopta cijelim prečnikom prešla gol-liniju.

Od svih na stadionu u Bijelom Polju to je vjerovatno vidio samo Rašović, jer je fudbalerima i Jedinstva i Dečića bilo jasno da je Aković pravovremeno reagovao. Čak se i krilo Tuzana Alen Mašović odmah uhvatio za glavu, jer je bio svjestan kakvu je priliku propustio Brazilac.

Ali, samo nekoliko sekundi kasnije je počelo slavlje gostiju i opravdano nezadovoljstvo domaćih igrača, stručnog štaba i navijača.

Kako je Rašović vidio da je ovo bio gol i kako mu je internacionalni sudija Savović povjerovao ostaće da se nagađa.

Napravljena je velika greška i nepravda prema Bjelopoljcima, koja ne može da im se nadoknadi. Jedino fer rješenje bi bilo da se Tuzani, kad počne 2. poluvrijeme, sklone rivali i dozvole mu da izjednači.

Savovića i Rašovića svakako čeka kazna, jer su ovakve greške nedopustive...

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније