Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

03. 10. 2024. 17:47 >> 17:46

Mesi: Ispunili smo cilj, sada želimo da osvojimo MLS kup

Napadač Intera iz Majamija Lionel Mesi kazao je da je ekipa ispunila prvi cilj ove sezone, osvajanjem prvog mjesta u regularnom delu MLS, ali da tu ne želi da se zaustavi.

Inter je pobjedom protiv Kolambusa 3:2, uz dva gola Mesija, osvojio trofej namijenjen prvoplasiranoj ekipi u regularnom dijelu šampionata.

To je prvi trofej Intera u ligi otkako je 2020. godine počeo da se takmiči.

"Srećan sam što smo uspjeli. Na početku godine smo znali da je ovo grupa koja može da se bori za trofej. Od početka smo bili u prednosti, imali smo igrače za ovo. Srećan sam što smo ostvarili prvi cilj, sada razmišljamo o narednom", rekao je Mesi za Epl televiziju, prenio je Eurosport.

Naredni cilj Intera je osvajanje MLS kupa, poručio je legendarni Argentinac.

"Imamo lijepu priliku da uđemo u istoriju i sada razmišljamo o onome što slijedi. Imamo veliku prednost pošto ćemo igrati na domaćem terenu, a to smo i željeli", naveo je jedan od najboljih fudbalera svih vremena.

Uoči početka plej-ofa Inter bi mogao da postane rekorder po broju bodova u MLS, ako pobijedi u preostale dvije utakmice. Ekipa ima 68 bodova iz 32 utakmice.

Rekord drži Nju Ingland Revolušn sa 73 bodova, koliko je osvojio 2021. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније