Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

04. 10. 2024. 19:52 >> 19:52
Čitaj mi:

doping

Pogbi smanjena kazna, vraća se u martu

Francuskom fudbaleru Polu Pogbi, koji je dobio zabranu bavljenja fudbalom na četiri godine zbog dopinga, smanjena je suspenzija na 18 mjeseci presudom Suda za sportsku arbitražu (KAS) u Lozani.

Nakon ove presude 31-godišnji Pogba vratiće se u treninzima u januaru, a ponovo će moći da zaigra u martu, kako javlja Sami Mokbel, sportski urednik „Dejli mejla“.

„Obaviješten sam da je Antidoping agencija Italije donijela odluku, a vjerujem da je pogrešna. Tužan sam, šokiran i slomljen jer mi je sve što sam gradio tokom karijere oduzeto. Sve ćete saznati kada zakonske norme budu ispunjene i budem u prilici da o svemu govorim. Nikada nisam svjesno ili namjerno uzimao bilo koje suplemente koji se kose sa anti-doping pravilima. Kao profesionalni sportista nikada ne bih svoje nastupe poboljšao na taj način. To bi bilo nepoštovanje i varanje mojih kolega i navijača svakog tima za koji sam igrao. Zato ću se žaliti Sudu za sportsku arbitražu“, najavio je Pogba.

Razlog Pogbine suspenzije bio je pozitivan test na testosteron poslije pobjede torinskog giganta nad Udinezeom 3:0 u prvom kolu Serije A u sezoni 2023/24.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније