Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

D.P.

04. 10. 2024. 20:44 >> 21:37
Čitaj mi:

Superliga odbojkaša

Budva sigurna protiv Budućnosti na startu

Derbijem finalista prošlosezonskog šampionata počela je Superliga odbojkaša, a sigurnu pobjedu ostvario je šampion, sastav Budve na gostovanju Budućnosti 3:0.

Svaki set Boškovićev tim odlično je otvarao, a Budućnost se vraćala u igru, međutim iskustvo Budve dolazilo je do izražaja u samim završnicama.

U prvom setu Budućnost je bila najbliža rivalu, osvojila 23 poena, potom 20 pa 18.

Ćulafić je bio najuspješniji poenter sa 18 poena, 15 je imao kapiten Budve, Radunović, po sedam Vasilije Milenković i Janković, a reprezentativac Babić pet.

Ćaćić nije ulazio u igru. Kod Budućnosti 14 poena Lojića, 10 je osvojič Silajdžić, osam Poleksić.

U prvoj rundi igraće i Jedinstvo i Sutjeska sjutra od 20 sati, dan kasnije Mornar i Lovćen, dok je Galeb slobodan na startu.

Ligaški dio igra se dvokružno, po sistemu svako sa svakim, najbolje četiri ekipe igraće u polufinalu plej ofa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније