Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

06. 10. 2024. 14:30 >> 14:31

SERIJA A

Juve pao na treće mjesto: Kaljari odnio bod iz Torina

Juventus je tek u sedmom kolu primio gol u Seriji A, a ujedno je i napravio korak unazad u borbi za titulu. Bod iz Torina odnio je Kaljari 1:1, pa je tim Tijaga Mote pao na treće mjesto i ima tri boda manje od lidera Napolija.

Nakon početnog ispitivanja snaga, Juve je poveo iz prve prave šanse. Igrao se 13. minut, kada je jedan igrač Kaljarija je igrao rukom u svom kaznenom prostoru, a sudija je nakon upotrebe VAR-a pokazao na "bijelu" tačku.

Siguran je bio Vlahović, koji je tako postigao peti gol u posljednje tri utakmice,računajući sva takmičenja.

Pogodak je posvetio saigraču Bremeru, koji je u srijedu protiv Lajpciga pokidao ligamente koljena i za njega je, gotovo izvjesno, završena sezona.

Do odlaska na veliki odmor, Juve je imao još dvije prilike. Konseisao je bio zamalo neprecizan, dok je udarac Kompajnersa, krajnjim naporom odbranio golman Kaljarija.

U nastavku nije bilo previše uzbuđenja do finiša. U 71. minutu, Fađoli je proigrao Vlahovića, koji je šutirao iskosa sa lijeve strane, ali je Skafet odlično intervenisao. Srpski napadač je nedugo zatim propustio zicer, pošto je naletio na jedan odbitak i sa nekoliko metara, neometan, šutirao pored stative.

Kazna je uslijedila pet minuta prije kraja, kada je Daglas Luis neoprezno startovao na Pikolija u svom kaznenom prostoru, a sudija opet gledao snimak i pokazao na penal.

Siguran sa "bijele" tačke bio je Marin u 88. minutu,a već u narednom napadu Juve je ostao sa desetoricom, jer je drugi žuti karton zaradio Kambijaso.

Do kraja, Kaljari je čak bio bliži pobjedi, jer je Obert u 95. minutu pogodio stativu...

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније