Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

S.V.

06. 10. 2024. 13:30 >> 13:29
Čitaj mi:

Mijović: Zadar veliki izazov za nas, moramo biti maksimalno skoncentrisani

Košarkaši SC Derbija sjutra dočekuju Zadar, u meču trećeg kola ABA lige. Trener "studenata" Petar Mijović svjestan je da će u duelu sa ekipom iz Dalmacije biti jako teško.

Naš tim nakon dva kola ima polovičan učinak, baš kao i Zadar.

"Zadar je godinama unazad ekipa koja svojom atipičnošću zahtijeva maksimalnu pripremu. Iskusna ekipa predvođena odličnim trenerom je veliki izazov za našu mladu ekipu. Maksimalan nivo agresivnosti i koncentracije je preduslov da u utakmici dođemo do šanse za nama važan trijumf", istakao je Mijović.

Bek SC Derbija Luka Bogavac istakao je da se moraju adaptirati na specifičan stil igre Zadra.

"Igramo protiv ekipe Zadra koja ima bazu igrača koja je bila tu i prethodne godine. Imaju svoj stil igre na koji ćemo se mi morati adaptirati. Probaćemo neke naše prednosti da iskoristimo, da nas te prednosti dovedu u situaciju da pobijedimo utakmicu. Ipak mislim da je najvažnija stvar da napravimo reakciju na utakmicu u Zagrebu gdje nismo bili na nivou i vjerujem da ćemo u ponedeljak izaći kao ekipa na teren i da ćemo dati 100% sebe kako bi dobili utakmicu", kazao je Bogavac.

Meč u "Morači" počinje u 19 časova, uz prenos na TVCG2.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније