Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

S.V.

11. 10. 2024. 13:44 >> 13:43

VELIKI IZAZOV ZA SC DERBI

Mijović: Učinićemo sve da otežamo posao Partizanu

Pred mladom ekipom SC Derbija je najveće iskušenje u dosadašnjem dijelu ABA lige. U "Moraču" sjutra stiže Partizan, tim koji je pravljen za vrh Evrolige, ne samo regionalnog takmičenja.

Trener "studenata" Petar Mijović ističe da je to veliki izazov za njegovu ekipu, te da vjeruje da će nakon meča, bez obzira na ishod, njegov tim biti još bolji.

"Sigurno da nas čeka jedan praznik košarke, da nam u goste dolazi ozbiljan evroligaški tim sa vrhunskim trenerom. To je samo po sebi za nas, za našu mladu ekipu veliki izazov. Utakmica protiv Partizana spada u red onih utakmica iz kojih i igrači i treneri izlaze bolji. Mislim da se nalazimo u dobrom momentu, u dobrom raspoloženju, daćemo sve od sebe da Partizanu otežamo posao i da ostavimo što je moguće bolji utisak. Naravno, u utakmicu ulazimo sa svojim ambicijama, ulazimo sa željom da je odigramo na najbolji mogući način protiv ekstra kvalitetnog protivnika. Kao što sam rekao, želimo da uvedemo utakmicu u tok, da je odigramo tako da što više otežamo Partizanu posao u Podgorici.", kazao je Mijović.

Igrač SC Derbija Andrija Grbović je poručio da su motiva neće nedostajati.

"Očekuje nas meč protiv, slobodno mogu da kažem, najtežeg protivnika do sada u ABA ligi. Igramo protiv evroligaške ekipe koja je promijenila cijeli tim u odnosu na prethodnu sezonu. Ekipa koja je sastavljena od igrača sa dobrim individualnim kvalitetom i dobro popunjena na svakoj poziciji. Nama je bitno da ponovimo pristup koji smo pokazali u utakmici protiv Zadra i da sa ekstra energijom i fokusom izađemo na parket. Mislim da protiv ovakvih ekipa ekstra motivacije neće nedostajati i ako pristup utakmici bude na nivou na kome želimo da bude, sigurno da ćemo imati šanse u ovom meču", kazao je igrač SC Derbija.

Meč u "Morači" počinje u 16 časova, uz prenos na TVCG2.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније