Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

D.B.

10. 10. 2024. 08:27 >> 08:29
Čitaj mi:

liga šampiona

Vuku Milojeviću slomljena vilica, čeka ga operacija

Vaterpolisti Vuku Milojeviću teže je povrijeđen u meču svog Jadrana i Marseja u Ligi šampiona koji je francuski tim dobio rezultatom 13:11.

Usljed udarca protivničkog igrača u bazenu, Milojević je zadobio prelom donje vilice i dislokaciju tri zuba, zbog čega je hitno prebačen u bolnicu.

"Biće potreban operativan zahvat za saniranje povrede. Iako smo zbog toga bili hendikepirani tokom meča, sada je najvažnije da se Vuk što prije oporavi", navedeno je iz Jadrana u saopštenju.

Vuk Milojević je bivši igrač Crvene zvezde, koji je tokom ljeta prešao u Jadran.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније