Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

D.B.

04. 10. 2024. 10:36 >> 10:38
Čitaj mi:

EPCG Superliga odbojkašica

Barski derbi na premijeri, Budućnost izaziva šampiona

Utakmicama u Podgorici i Herceg Novom počeće sezona 2024/25 u EPCG Superligi odbojkašica.

Morača će u dvorani OŠ “Radojica Perović” u petak, 4. oktobra, dočekati ekipu Jedinstva, od 20 sati, a u istom terminu Albatros će u SC “Igalo” igrati sa ekipom Gimnazijalca u jednom od tri primorska derbija u prvom kolu.

Još jedan tim koji se izborio za mjesto u EPCG Superligi kroz EPCG Prvu ligu, tim Budve, prvi meč u novoj sezoni odigraće kao domaćin, a za rivala u subotu, 5. oktobra, sa početkom od 18 sati, imaće mladi tim Akademije. Meč se igra u MSC “Budva”.

Nedjelja je dan najzvučnijih mečeva kola – 6. oktobra od 18 sati očekuje nas derbi bivših prvaka i gradskih rivala, Galeba i Luke Bar u SC “Topolica”.

U Herceg Novom u nedjelju veče osvajač Superkupa i neprikosnoveni tim na crnogorskoj odbojkaškoj sceni u prethodne dvije godine, Hereg Novi dočekaće Budućnost, koja uz nekoliko pojačanja kreće u novu sezonu. Meč u SC “Igalo” zakazan je za 19 sati.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније