Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

D.B.

04. 10. 2024. 10:22 >> 10:23
Čitaj mi:

regionalna liga 2.kolo

Gojković: Ovu utakmicu moramo ozbiljno shvatiti; Đurović: Šabac igra odlično na svom terenu

Jadran je odlično otvorio Regionalnu ligu, upisao pobjedu protiv Mladosti iz Zagreba 11:9. Sjutra slijedi gostovanje Šapcu od 19 sati.

"Dosta zahtjevna Regionalna liga ove godine, veliki broj ekipa koje su konkurentne za visok plasman tako da moramo ovu utakmicu ozbiljno shvatiti. Šabac vrlo dobro igra na svom terenu što su pokazali u Evrokupu gdje su pobijedili sve protivnike. Spremali smo se ovih dana, mislim da treba da radimo i da osvojimo nove bodove i potvrdimo pobjedu koju smo ostvarili u prvom kolu", rekao je trener Jadrana Vladimir Gojković.

Darko Đurović takođe smatra da ekipa Šapca odlično igra na svom terenu.

"Imali smo desetak dana priprema ovdje u Herceg Novom, nadam se da smo se dobro spremili za njih. Očekuje tešku utakmicu, znamo da je to mlada ekipa koja igra odlično na svom terenu ali mislim da smo dovoljno spremni i da ćemo pobijediti".

 

 

 

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније