Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

03. 10. 2024. 09:22 >> 09:23
Čitaj mi:

liga šampiona

Anćeloti: Zabrinjava me što niko od igrača nije impresionirao

Aktuelni šampion Evrope Real Madrid ponižen je sinoć na gostovanju od Lila (0:1). Trener kraljevskog kluba Karlo Anćeloti bio je razočaran igrom svog tima.

Čestitao je protivniku na zasluženoj pobjedi i otkrio šta mu je posebno zasmetalo.

"Lil je bio bolji i zasluženo je pobijedio. Bili smo prespori. Nismo kreirali šanse, ritam igre je bio spor, izgledali smo bezidejno. Zakazali smo na svim poljima", rekao je Anćeloti i dodao:

"Šta me zabrinjava? Zabrinjava me što niko od igrača nije impresionirao. Odigrali smo totalno ispod nivoa i zakazali na svim poljima. Ako se ovo bude ponavljalo u ozbiljnom smo problemu".

Osvrnuo se i na zgusnut kalendar Italijan.

"To nije problem za nas. Igrali smo i ranije na tri - četiri dana, pa smo bili bolji. Moramo da poboljšamo našu igru jer je ovo bilo baš loše", jasan je Anćeloti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније