Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

S.V.

11. 10. 2024. 16:38 >> 16:40

REGIONALNA LIGA

Lompar: Jadran igra agresivno u oba smjera, moramo uzvratiti istom mjerom

Iza vaterpolista Primorca je težak meč protiv Olimpijakosa u Ligi šampiona, gdje su pali nakon peteraca. Vremena za tugovanje, međutim, nema, jer sjutra veče će naš šampiona ponovo biti na velikom ispitu - čeka ga okršaj sa splitskim Jadranom, u okviru 3. kola Regionalne lige.

Pomoćni trener Kotorana Vido Lompar prepustio je ulogu favorita rivalu.

"Očekuje nas izuzetno težak meč. Jadran je favorit, iako će se igrati na neutralnom bazenu u Šibeniku. Vrhunska su ekipa, tu su igrači poput Fatovića, Marinić-Kragića, Bijača, popunjeni su na svim pozicijima. ali, tako je bilo i protiv Olimpjakosa, pa smo pokazali zube. Očekuje da tako bude i sjutra veče", kazao je Lompar.

Jadran je dobro analiziran, tako da teško da može biti nekih iznenađenja.

"Očekujemo da igraju agresivno u oba smjera, sa puno proplivavanja, tako da moramo uzvratiti istom mjerom. Vjerujem da ćemo biti na nivou i ako nam se ukaže prilika da osvojimo bodove", istakao je Lopmar.

Igrač Primorca, Nemanja Vico istakao je da je ekipa pomalo umorna nakon meča sa Olimpijakosom, ali da i pored svega vjeruje u povoljan rezultat.

"Bitna utakmica za nas. Odigrali smo odlično u Atini, gdje smo izvukli bod. Milsim da i protiv Jadrana možemo da prikažemo kvalitet. Moramo što bolje da odigramo taktički, a i da izdržimo fizički, jer smo se potrošili protiv Olimpijakosa. Biće ovo i dobar test za podizanje forme, pred nastavak Lige šampiona i duel sa Savonom", kazao je Vico.

Meč između Jadrana i Primorca igraće se u Šibeniku sa početkom u 19 časova.

Podsjetimo, nakon pregovora s Hrvatskim vaterpolo savezom, Primorac će ove sezone protiv hrvatskih klubova igrati van Kotora, ali će i oni na neutralnom terenu ugostiti Kotorane.

Problem je nastao nakon što su hrvatski klubovi i reprezentacija, odbili da igraju na bazenu "Zoran Džimi Gopčević" u Kotoru.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније