Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

6 u 6

23. 09. 2024. 18:00 >> 18:00
Čitaj mi:

IZBOR PORTALA

Vijesti 6 u 6: Ko plati dug u roku biće mu otpisana kamata

Pogledajte vijesti koje su obilježile dan za nama. U rubrici "6 u 6" plasiramo pregled najvažnijih vijesti iz zemlje i svijeta koje su obilježile 23. septembar.

Zakon o otpisu kamate na dospjele poreske obaveze stupio je na snagu, a u primjeni biće od 1. januara 2025. godine, saopštila je Poreska uprava.

Sekretarka Sudskog savjeta, Vesna Aćimić, rekla mi je da arhiviram predmet sa anonimnom prijavom grupe građana o vođenju krivičnog postupka protiv tadašnjeg sudije Osnovnog suda u Rožajama, Milosava Zekića. To sam i uradila, ali sam, zbog nepovjerenja u Aćimić, koja ni za najmanju sitnicu nije željela da preuzme odgovornost, na korici spisa konstatovala da sam predmet arhivirala po njenom nalogu. To me je, kazala mi je kasnije koleginica Miroslava Raičević, spasilo jer je Aćimić, navodno, htjela mene da okrivi za sve.

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović razgovarao je sa rektorkom College of Europe Federikom Mogerini i studentima novootvorenog kampusa tog koledža u Tirani te tom prilikom istakao da na evropskom putu, pred regionom i Crnom Gorom stoje brojni izazovi, a da su u ovom momentu to nacionalizam i populizam, koji nas udaljavaju od Evropske unije.

Vlada je formirala koordinaciono tijelo za praćenje programa Evropa sad 2, na čijem čelu će biti ministarka rada, zapošljavanja i socijalnog dijaloga, Naida Nišić.

Crnogorski pasoš, po osnovu ekonomskog državljanstva, dobile su 824 osobe, navodi se u Informaciji koju je usvojila Vlada Crne Gore.

Izrael je danas popodne započeo vazdušne udare u dolini Beka na istoku Libana, rekao je izvor libanskog Hezbolaha Gardijanu.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније