Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

M.L.B.

10. 10. 2024. 15:16 >> 15:16
Čitaj mi:

GRAĐANI CG

Humanost.com: Prikupljeno 25.000 eura za pomoć BiH

Preko platforme humanost.com prikupljeno 25 hiljada eura za stanovništvo Bosne i Hercegovine, pogođeno poplavama.

Nakon razornih poplava koje su odnijele mnoge živote, a nebrojeno domova uništile i porodice ostavile u teškim životnim uslovima, građani Crne Gore ujedinili su se u jednom cilju - humanosti.

“Posredstvom platforme humanost.com prikupljeno je 25 hiljada eura za stanovništvo BiH pogođeno ovom tragedijom, te je crnogorsko društvo još jednom pokazalo veliko srce kada je najpotrebnije”, saopšteno je iz fondacije Budi human.

Sredstva će biti usmjerena humanitarnoj organizaciji u BiH pomozi.ba koja će pomoć dalje usmjeriti najpogođenijim područjima.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније