Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ukrajina

A.B. [ N1 ]

24. 09. 2024. 16:33 >> 16:34
Čitaj mi:

UKRAJINSKI PREDSJEDNIK

Zelenski: Bliže smo kraju rata nego što mislimo

Sve smo bliže kraju rata, bliže nego što mislimo, izjavio je predsjednik Ukrajine Volodimir Zelenski u intervjuu za ABC News.

Zelenski je ponovno pozvao Vašington i druge partnere da nastave da podržavaju Ukrajinu, jer kako je prvi čovek Ukrajine rekao „samo snažna pozicija Ukrajine može podstakne ruskog predsjednika Vladimira Putina da zaustavi rat“.

Zelenski se trneutno nalazi u Sjedinjenim Američkim Državama gdje će učestvovati na zasijedanju Generalne skupštine Ujedinjenih naroda.

Ukrajinski predsjednik će tu priliku iskoristiti i za brojne sastanke sa svjetskim čelnicima, a razgovaraće i s aktualnim američkim kandidatima za novog predsjednika, Kamalom Haris i Donaldom Trampom.

„Još jednom pozivam sve naše saveznike da nam pomognu da dožemo do zajedničke pobjede za istinski pravedan mir“, rekao je Zelenski nakon čega se osvrnuo na operaciju Kursk.

„Putin se jako boji te operacije jer su njegovi ljudi po njoj vidjeli da ne može braniti cijelu svoju teritoriju“, zaključio je Zelenski.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније