Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Sponzorisani tekstovi

[ Promo sadržaj ]

20. 09. 2024. 09:57 >> 09:57

uživanje uz niže temperature

Jesenji vikend u Portonovom - pravi odmor pored mora

Kraj ljeta ne znači kraj sezone odmora, naprotiv, jesen je pravo godišnje doba za vikend odmor i uživanje uz niže temperature. Lijep ambijent, miris mora, dobra hrana, opuštanje u spa centru... samo su neki od povoda da se odlučite za vikend uz more. Osim lokacije koja obećava privatnost, mir i prelijepe poglede na planine i more, u Portonovom ćete naći sve što vam je potrebno za pravu relaksaciju, ali i priliku da napunite baterije i u jesen zakoračite sa novom energijom.

Bilo da putujete sami, u paru ili sa porodicom i prijateljima, uživaćete u prostranim apartmanima sa jednom do četiri spavaće sobe. Ovi prostrani, moderno opremljeni stanovi sa svim pogodnostima su mnogo više od hotela i potpuno pogodni za svakodnevno funkcionisanje, pa tako, primjera radi, kuhinja ima sve – od Nespresso aparata za kafu do mašine za sudove i svih uređaja i posuđa potrebnog za pripremu obroka.

Među mnogobrojnim pogodnostima svjetske klase koje Portonovi nudi, svakako se ističe jedinstvena wellness ponuda. Ovdje ćete imati priliku da doživite restorativna dejstva Chenot Espace Wellness spa centra sa holističkim tretmanima, a ekspertsko osoblje će se pobrinuti da dobijete tretman individualno prilagođen vašim potrebama.

Gastronomska ponuda u Portonovom je tu za pravi hedonistički odmor. Posjetite restorane u rizortu za ponudu najukusnije hrane raznih svjetskih kuhinja. Od azijske fusion kuhinje do plodova mora i lokalnih specijaliteta uparenih sa vrhunskim pićem i preukusnih slatkih delicija, ovdje se može naći nešto po svačijem ukusu.

Ako volite da budete aktivni i ne želite da propustite trening ni tokom vikend odmora, u Portonovom ćete ostati motivisani uz najsavremeniju teretanu sa Technogym opremom. Takođe, marina promenada je idealna za jutarnji džoging ili brzi hod koji će biti dodatno blagodetni pored mora.

Portonovi neće razočarati ni sve one čija je omiljena rekreacija šoping. Razgledanje raznovrsne ponude multi-brend butika i najnovijih kolekcija luksuznih brendova u retail području u srcu rizorta biće jedinstveno iskustvo.

Odaberite pravi odmor, posjetite Portonovi web stranicu i napravite rezervaciju sada.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније