Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Sponzorisani tekstovi

PR tekst

04. 10. 2024. 07:16 >> 07:17
Čitaj mi:

Portonovi bilježi još jednu uspješnu ljetnju sezonu

Peto ljeto u Portonovi rizortu proteklo je dobro poznat način – uz brojne događaje – sportske, umjetničke i zabavne, koji su privukli brojne posjetioce i goste, pa tako rizort bilježi još jednu uspješnu sezonu. Posjetioci i gosti sa svih strana svijeta ovoga ljeta u Portonovom našli su zabavu i povod za uživanje.

Rizort je poznat kao lokacija na kojoj najmlađi uživaju i tako je bilo i ove godine, uz događaje organizovane samo za djecu. Igre za djecu su tradicija rizorta, pa su Portonovi Aqua Fun igre za djecu u junu okupile veliki broj djece i roditelja u Central parku u Portonovom i bio je to još jedan dan za pamćenje.

Nautičke aktivnosti su neizostavne u Portonovom, pa je i ove godine od početka ljetnja sezona počela tradicionalnim regate koje su se održale u Portonovi marini. EST 105 u maju i V Portonovi regata „Bokeška ostrva“ u junu okupile su brojne učesnike iz zemlje i regiona i još jednom pozicionirale Crnu Goru kao značajnu nautičku destinaciju.

„Još jedna potvrda atraktivnosti Portonovi marine stigla je na kraju sezone, u vidu prve nagrade za najbolju internacionalnu marinu, koju dodjeljuje The Yacht Harbour asocijacija.“ istakao je Rashad Aliyev, izvršni direktor Portonovi rizorta, napominjući da je i ove godine prestižni One&Only Portonovi hotel zabilježio sjajne rezultate. „Plaže u Portonovom jedne su od najljepših u Crnoj Gori, a u upravo One&Only Portonovi pješčana plaža se našla i na Forbesovoj listi najljepših plaža u Evropi“, dodao je on.

Sportski entuzijasti bili su i ovog ljeta oduševljeni ponudom rizorta. U junu je u Portonovom održan prvi turnir sezone u 3x3 košarci, pod nazivom 3x3 Portonovi 2K24 Lite Quest. U organizaciji Portonovi Training studija održan je i Outdoor Workout Session, dok su svakog petka tokom cijelje sezone bili organizovani Flex & Relax - blagotvorni treninzi za fleksibilnost i opuštanje.

Omiljeni događaji po kojima je rizort prepoznat svakako su koncerti i oni nijesu izostali ni ove sezone. Prvi koncert ljetnje sezone bio je nastup lokalnog sastava, Mjesne muzike Đenović, koja u Portonovom tradicionalno nastupa svakog jula.

Nakon toga uslijedio je koncert simfonijskog orkestra „Najbolje od 80-ih“, koji je oduševio sve prisutne. U julu je takođe održano i IV Portonovi veče vina koje organizuju Portonovi rizort i Compania de Vinos, a gosti se se, pored degustacije raznih vina iz zemlje, regiona i svijeta, zabavljali uz odličan nastup hrvatske zvijezde Natali Dizdar.

U avgustu su održana dva velika događaja – koncert regionalne zvijezde Tijane Bogićević, koji je izazvao veliko interesovanje publike, kao i spektakularni Rock Opera koncert koji kombinuje rock i klasičnu muzike, sa više od 40 muzičara i simfonijskim orkestrom na sceni.

„Portonovi rizort je od svog otvaranja 2019. godine promijenio izgled crnogorskog tržišta nekretnina i luksuznog života. Postavljeni su novi standardi usluge koje gosti očekuju od rizorta sa pet zvjezdica, ali i Crne Gore kao destinacije. Ova godina je bila jako uspješna za nas, i vjerujemo da će i praznici koji predstoje biti još jedan povod da nam se gosti priključe i uživaju na najljepšoj adresi na Jadranu“, zaključio je on.

Da budete u toku sa narednim dešavanjima u Portonovi rizortu, pratite Portonovi na društvenim mrežama, kao i njihov kalendar događaja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније