Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

12. 09. 2024. 17:58 >> 18:13

ZAOSTALE PLATE I BONUSI

PSŽ mora da plati Mbapeu 55 miliona eura

Pari Sen Žermen će morati da isplati svom bivšem napadaču Kilijanu Mbapeu 55 miliona eura zaostalih plata i bonusa koje je potraživao, odlučila je Pravna komisija Francuskog fudbalskog saveza, prenose mediji u toj zemlji.

Mbape je ovog ljeta kao slobodan igrač prešao u Real Madrid, nakon što mu je istekao ugovor sa "svecima". On je tvrdio da mu Pari Sen Žermen duguje 55 miliona eura i tražio je da su u spor uključi pravna komisija.

PSŽ je tvrdio da fudbaleru ne duguje novac, jer je on prethodno potisao sporazum, na osnovu kojeg je potvrdio da će se odreći bonusa kada bude vraćen u ekipu, iz koje je sklonjen uoči početka prošle sezone jer je odbio da produži ugovor.

Mbape je prošlog juna saopštio da neće iskoristiti opciju nastavka saradnje.

Pošto mu je ugovor ulazio u posljednju godinu, Pari Sen Žermen je želio da ga proda kako se ne bi dogodilo da ga besplatno pusti, kao slobodnog igrača.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније