Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

19. 09. 2024. 10:34 >> 10:34

odbojka

Elena Jovanović u Budućnosti

Talentovana mlada odbojkašica Elena Jovanović potpisala je prvi profesionalni ugovor sa OK “Budućnost Volley”, saopšteno je podgoričkog kluba.

Četrnaestogodišnja Elena je prve odbojkaške korake napravila u odbojkaškom klubu “Blok”, zatim je igrala u Budućnosti, da bi nakon toga dvije godine bila članica “Morače”, odakle je ponovo došla u redove “plavo bijelih”.

“Potpisivanje ugovora sa OK “Budućnost” je važan korak na početku moje profesionalne sportske karijere. Odbojka je oduvijek bila moja velika ljubav i srećna sam što sam dobila priliku da se dalje razvijam kao igrač u jednom ovako jakom timu. Naravno, sve što sam do sada postigla ne bi bilo moguće bez podrške mojih dosadašnjih trenera, saigračica i svih onih koji su me podržavali. Nastojaću da opravdam ukazano povjerenje kluba i da pružim maksimum u ostvarenju naših zajednickih sportskih ciljeva”, izjavila je Jovanović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније