Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

18. 09. 2024. 23:10 >> 23:16

LIGA ŠAMPIONA

Inter zaustavio Siti, PSŽ srećno do trijumfa, Borusija u finišu "slomila" Briž

Mančester siti prvi put ove sezone nije pobijedio, "krivac" za to je Inter, koji je odolio na "Etihadu", u meču koji nije mnogo ponudio 0:0. Noć u Ligi šampiona pamtiće se i po maloj neefikasnosti, jer je na šest mečeveva palo svega 13 golova.

Siti je očekivano dominirao, imao više prilika, ali nije uspio da pronađe put do mreže "neroazura".

Najbolje šanse stvorio je u posljednjih pola sata. Foden je sa desetak metara šutirao pravo u Zomera. Pokušao je i Gvardiol, ali je Pvajcarac još jednom dobro intervenisao.

Posljednja nada otišla je u 90. minutu, kada je Gundogan šutirao glavom sa peterca tik iznad prečke.

Na drugoj strani, Fratesi je umjesto da šutirao iz izgledne pozicije, odlučio se za asistenciju i šansa je propala. Mkatarijan je nedogo zatim, bio zamalo neprecizan sa 10-11 metara.

 

Gvardioli za brigu je povreda De Brujnea, koji je izašao na poluvremenu.

Vicešampion Evrope, Borusija mučila se u Brižu do posljednjiih 15 minuta. Tada je na scenu stupio daroviti Bajno Gitens, koji je sa dva gola presudio domaćinu.

Tačku na trijumf "milionera" stavio je Girasi iz penala 3:0.

PSŽ je slomio otpor debitanta Đirone u 90. minutu. I to na kakav način - bio je to jedan činilo se bezopasana centaršut Mendesa, ali je Gazanigi lopta prošla kroz noge i završila u mreži.

Seltik je blistao večeras - postigao je pet golova , mogao i više protiv Slovana. Redom su pogađali Skels, Furukaši, Engles, Maeda i Ida. Časti gostiju spasio je Vimer.

Bolonja je na debiju u elitnom takmičenju igrala bez golova sa Šahtjorom, dok je Sparta očitala lekciju Salcburgu na svom terenu 3:0.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније