Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

26. 09. 2024. 11:15 >> 11:16
Čitaj mi:

junajted ponovo razočarao

Erik Ten Hag nakon remija: Primljeni gol je greška cijele ekipe

Izabranici Erika Ten Haga posle prvenstvenog remija sa Kristal Palasom (0:0) priredio je novo iznenađenje, ovaj put na otvaranju novog formata Lige Evrope, sinoć je igrao neriješeno sa ekipom Tvente 1:1.

Ekipa Erika Ten Haga je povela u 35. minutu preko Eriksena, ali je u 68. minutu izjednačio Tvente preko Lamersa i tako se i završio ovaj meč.

„Tvente je igrao utakmicu života. Njegovi igrači borili su se za svaki metar terena, za razliku od nas. Način na koji su proslavili osvajanje boda pokazuje vam koliko to njima znači. Morali smo da budemo spremni za to, a zapravo smo pružili 99 odsto mogućnosti, a to nije dovoljno“, ocijenio je Ten Hag posle premijernog susreta u Ligi Evrope.

Slika je mogla da bude drugačija samo da nije bilo fatalne greške Kristijana Eriksena.

„Nismo potcijenili Tvente, nego smo na 1:0 propustili da „ubijemo“ utakmicu. Da smo pri vođstvu dali drugi gol meč bi bio gotov. Kontrolisali smo meč posle vođstva i samo je trebalo da budemo odlučniji u završnici, da nastavimo istim tempom, a zapravo smo spustili ritam i zato smo kažnjeni“.

Ten Hag ne želi da govori o pojedincima, mada se stiče utisak da je nezadovoljan igrom veznog reda i odbrane u situaciji kad su gosti poravnali.

„Primljeni gol je greška cijele ekipe. Ne smije da se desi da igrač Tventea dribla cijelim terenom, a da niko od naših momaka ne zaustavi“, zaključio je Holanđanin.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније