Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

30. 09. 2024. 10:05 >> 10:05
Čitaj mi:

premijer liga

Ten Hag ne razmišlja o otkazu: Donijeli smo zajedničku odluku da ostanemo zajedno još ovog ljeta

Mančester junajted nije dobro počeo sezonu, pretrpio je poraz od Totenhema sa 3:0, a Ten Hag i dalje ne razmišlja o tome da li će dobiti otkaz.

"Ne, ne razmišljam o tome. Donijeli smo zajedničku odluku da ostanemo zajedno još ovog ljeta, a prelomili smo i da ćemo jasnim pregledom da ustanovimo šta možemo da poboljšamo i kako ćemo da stvaramo tim", jasan je bio Ten Hag na konferenciji za medije.

Pokušao je da opravda loš start "crvenih đavola" koji posle sedam kola Premijer lige imaju samo šest bodova.

"Znali smo da će nam biti potrebno vrijeme zbog toga kako nam je prošao prelazni rok. Neki igrači, poput (Manuela) Ugartea, došli su kasno. Moramo da napravimo i iskorak u organizaciji zbog nekih povreda, pa nam je potrebno još vremena", dodao je Ten Hag, pa se pozvao i na kolektivnu odgovornost.

"Svi smo na istoj stranici ili na istom brodu zajedno – vlasništvo, stručni, ali i igrački štab. Nemam tu brigu", jasan je Ten Hag.

Junajted sljedećeg četvrtka gostuje Portu u drugom kolu Lige Evrope.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније