Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

N. N.

25. 06. 2024. 22:05 >> 22:05
Čitaj mi:

UBJEDLJIV PORAZ OD GRČKE

Vučević: Ne bismo smjeli da ovo gledamo kao nešto mnogo loše

Poslije devet dana priprema i komplikovanog puta do Atine, košarkaši Crne Gore su odigrali prvi test meč pred olimpijski kvalifikacioni turnir u Rigi.

I nisu dobro prošli - puleni Boška Radovića su na startu "Akropolis kupa" izgubili od Grčke 86:57.

"Dosta teška utakmica za nas. Bila nam je prva protiv veoma jake reprezentacije, sa velikim brojem ozbiljnih i iskusnih igrača. Slabije smo ušli u utakmicu i otišli u veliki minus, pokušali da se vratimo, ali su se oni razigrali i pogodili veliki broj trojki. Imali su veliku prednost u skoku u napadu, to je bila najveća razlika", istakao je Nikola Vučević, koji je ubacio 20 poena.

Najbolji crnogorski košarkaš ne želi da prerano izvlači zaključke, jer forma još nije dostignuta.

"Ovo nam je bio prvi meč poslije priprema, juče smo i putovali, tako da bi trebalo da idemo polako. Ne bismo smjeli da ovo gledamo kao nešto mnogo loše. Vidjeli smo na čemu moramo da radimo, a sjutra ćemo pokušati da odigramo bolje protiv Bahama. Iskoristićemo je da se uigramo, ali mora da se zna da su mnogi igrači ranije završili sezonu, i meni je ovo bila prva utakmica poslije dva mjeseca. Bilo je i dobrih i loših strana, pokušaćemo da naučimo iz ovoga", poručio je 33-godišnji centar.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније