Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

L.V.

04. 09. 2024. 21:58 >> 21:58
Čitaj mi:

ABA

"Studenti" dobili Borac u prijateljskoj utakmici

Košarkaši SC Debrija slavili su večeras protiv Borca iz Čačka 77:69 u prvoj kontrolnoj utakmici pred početak ABA lige.

"Studente" je do pobjede predvodio Luka Bogavac koji je ubacio 22 poena uz sjajne procente šuta (3/4 za 2, 3/4 za 3, 7/7 sa linije penala).

Mladi crnogorski bek je podijelio i šest asistencija, imao tri skoka kao i dvije ukradene lopte.

Kapiten Nikola Pavlićević je dao 12, Igor Drobnjak je dao 11, koliko je postigao i David Mirković, dok je Filip Anđušić  dao sedam poena i imao pet skokova.

Meč sa Borvem bio je egal prve tri četvitine, ali je ekipa novog trenera Petra Mijovića zaigrapa bolje u posjednjoj dionici i tako prelomila meč.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније