Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

S.V.

10. 10. 2024. 17:04 >> 17:03

Tes Amundes nova košarkašica Budućnosti

Tes Amundes nova je košarkašica Budućnosti, saopšteno je iz kluba. Nakon što je zbog privatnih razloga Tija Singlton tražila sporazumni raskid saradnje, crnogorski šampion bio je prinuđen da traži novo rješenje na poziciji krilnog centra.

Čelnici podgoričkog kluba brzo su reagovali i potpisali Amundsen (185, 1999).

"Riječ je o Amerikanki, koja je do prije samo par dana bila članica Laresa iz Portorika. Za Lares je upisala 15 nastupa, u prosjeku je igrala 37.6 minuta uz učinak od 16.3 poena i 5.7 skokova po meču. Posljednji meč odigrala je 3. oktobra, kada je protiv San Germana ostvarila 17 poena, uz 5 uhvaćenih lopti, a najbolju partiju u ligi Portorika ostvarila je 24.septembra, kada je postigla 28 poena", navodi se u saopštenju kluba.

Amundes je prvo iskustvo u Evropi imala prošle sezone, kada je nastupila za Alvik Basket iz Švedske, gdje je na 24 utakmice imala prosjek od 18.6 poena i 5 skokova.

"Amundes će imati priliku da debituje za "plave“ već 16.oktobra protiv Trešnjevke u "Bemax areni“ u okviru 3.kola WABA lige", kaže se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније