Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

S.V.

10. 10. 2024. 15:23 >> 15:23

DEBI ZA VIKEND U BEOGRADU

Aleksić: Igranje u A1 ligi prilika za sticanje iskustva

Vaterpolisti Budućnosti u subotu gostuju ekipi Vukova u Beogradu. Biće to debi Podgoričana u regionalnoj A1 ligi. Trener našeg tima Aleksandar Aleksić prepustio je ulogu favorita rivalu, te poručio da će učiniti sve da pruže što jači otpor.

Dan kasnije sastaće se sa Zemunom.

"Vukovi važe za jednog od favorita za ulazak u Premijer ligu. Igrali su izuzetno dobro prošle godine. Dobro smo ih skautirali i analizirali. Najača oružja su im kontra i polukontra kroz traniziciju. Pokušaćemo da se što bolje suprotstavimo renomiranom protivniku", rekao je Aleksić.

Dan kasnije naša ekipa sastaće se sa Zemunom.

“To je za nas novo takmičenje, novo iskustvo gdje će dobiti šansu naša djeca. Uz momke koji su došli sa strane probaćemo da izvučemo što povoljniji rezultat”, zaključio je Aleksić.

Oba beogradska duela počeće u 19 sati i 45 minuta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније